Leestijd: 2 minuten

Wij weten als geen ander dat het ontzettend moeilijk kan zijn om je weg te vinden in alle middelen die er beschikbaar zijn tegen puistjes en acne. Om je toch een beetje te helpen hebben wij een overzicht gemaakt van de beste en/of meest gezochte lotions tegen puistjes en acne. Per product leggen we precies uit wat het is, waar het bij helpt, wat de kracht van de lotion is en hoe je het gebruikt. We hebben de producten op willekeurige volgorde gezet, zodat jij zelf kunt beoordelen welk product het best bij jou past.

1. Clearasil Lotion Vette Huid

Wat is het?

Deze reinigende huidlotion beschermt de huid voor 12 uur lang tegen schadelijke bacteriën.

Waar helpt het bij?

Clearasil Lotion Vette Huid helpt het ontstaan van puistjes te voorkomen door de poriën af te sluiten. Hierdoor wordt voorkomen dat de nadelige bacteriën acneklachten veroorzaken. Daarnaast helpt de lotion het glimmen van de huid tegen te gaan.

Wat is de kracht van dit product?

De formule van dit product bevat Aloë Vera. Dit effectieve ingrediënt werkt ontstekingsremmend en kalmeert de huid. Daarnaast worden poriën mild, maar toch grondig gereinigd waardoor de lotion ook geschikt is voor de vette gevoelige huid.

Hoe gebruik je het?

De lotion is geschikt voor dagelijks gebruik. Het wordt aangeraden het product tweemaal daags te gebruiken, ‘s ochtends en ‘s avonds. Breng de lotion aan op een wattenschijfje en masseer zachtjes in de huid. Spoel hierna de lotion niet af.

Let op!

De lotion helpt glimmen van de huis te voorkomen. Pas dus op met het gebruik in combinatie met een gevoelige en droge huid. Vermijd direct contact met de ogen.

2. Zarqa Puistjes Aanstip-lotion Clear Skin

Wat is het?

De Zarqa Puistjes Aanstip-lotion Clear Skin is een gezichtslotion speciaal ontwikkeld voor de vette en onzuivere huid.

Waar helpt het bij?

De lotion helpt om klachten van acne te verminderen en te voorkomen. De combinatie van ingrediënten zuivert diep de huidporiën en verzorgt daarnaast de huid waardoor onzuiverheden verminderd en voorkomen worden.

Wat is de kracht van dit product?

De lotion bevat diverse reinigende eigenschappen van het effectieve salicylzuur. Samen met de absorberende werking van rijstzetmeel worden onzuiverheden gericht aangepakt en poriën diep gereinigd. Ook zijn alle producten van Zarqa verrijkt met mineralen en zout van de Dode Zee om de huid te verzorgen en beschermen. De producten zijn hypoallergeen, vrij van parfum en vegan gecertificeerd.

Hoe gebruik je het?

Breng de lotion ‘s avonds na het reinigen van de huid aan op de puistjes, pukkeltjes of mee-eters. Schud de lotion eerst voor gebruik en gebruik de lotion zo vaak nodig tot een zichtbaar resultaat.

Let op!

De effectieve reinigende eigenschappen van salicylzuur kunnen wel zorgen voor huidirritaties. Pas op met het gebruik van de lotion in combinatie met een gevoelige of droge huid.

Wil je snel van je puistjes & acne af?

Bekijk dan ook meteen even "In 4 stappen de baas over jouw acne":

  • In 4 simpele stappen verlost van je puistjes;
  • Samengesteld door experts en ervaringsdeskundigen;
  • Tijdelijk afgeprijsd en 5 gratis extra's;
  • Afgelopen maand gingen meer dan 89 mensen je voor via deze aanpak.

 

Bedoordeel dit artikel