Home | De 5 beste puisten verwijderaars
puisten verwijderaar

De 5 beste puisten verwijderaars

⏱ Leestijd: 3 minuten

Een puist komt altijd ongelegen. Juist als je de volgende dag een date hebt, gaat trouwen of een andere belangrijke meeting hebt, doemt ie zomaar op. Of zomaar, een bruiloft of een date kan voor stress zorgen, en stress kan een oorzaak zijn van puistjes. Hoe dan ook, als je te maken hebt met puistjes, dan wil je daar zo snel mogelijk vanaf.

Wat is een puisten verwijderaar?

Mensen die opstaan en in de spiegel kijken en een puist ontdekken, zijn vaak niet geïnteresseerd in de herkomst en het ontstaan van een puistje. De rode bultjes zitten er en moeten weg. Dat is vaak de enige missie die er is en dat is waar de komende dagen alles om draait. Voor de bestrijding van puistjes zijn verschillende manieren. Zo zijn er voldoende verzorgingsproducten beschikbaar die de buitenste huidlaag weker maken waardoor talg uit het ontstoken talgkliertje gemakkelijkernaar buiten kan.

Je kunt het zoeken in een gezonder eetpatroon en een gezondere leefstijl. Je kunt voor een effect op korte termijn bijvoorbeeld ook kiezen voor koelen met behulp van een ijsblokje en zo zijn er heel erg veel opties die je helpen de puistjes te verwijderen. Een geneesmiddel die je meteen van de puistjes afhelpt is niet beschikbaar. En het is ook maar de vraag of een dergelijk middel er ooit zal komen. Je kunt het echter ook meteen goed aanpakken en kiezen voor een puisten verwijderaar. Deze beautytool is in staat de white- en blackheads te verwijderen.

Waarop selecteer je een puistenverwijderaar

Zoals het nou eenmaal gaat met elektrische apparatuur als bijvoorbeeld een puistenverwijderaar, zijn er met de jaren steeds meer uitvoeringen van steeds meer verschillende merken op de markt gekomen. Het is simpelweg niet aan te geven wat nou de beste is. Dat verschilt namelijk per situatie en vooral per persoon.

Het ligt aan de plek waar je puistjes hebt, of je vaker te maken hebt met puistjes en ook aan het huidtype dat je hebt. De puistenverwijderaar die jou op voortreffelijke wijze helpt bij het verwijderen van puisten kan voor iemand anders dus wel een minder goede verwijderaar zijn.

Je kunt de puistenverwijderaars op verschillende onderdelen selecteren.

  1. De puistenverwijderaar bedienen zich van een systeem dat de puist vacuüm zuigt. Je kunt een puistenverwijderaar selecteren op basis van de kracht die het heeft om vacuüm te zuigen.
  2. Je kunt een puistenverwijderaar selecteren op basis van je huidtype. Per apparaat wordt aangegeven voor welke huidtypes een verwijderaar geschikt is.
  3. Je kunt de apparaten selecteren op gebruik; is het alleen bedoeld voor thuis of wil je de puistenverwijderaar ook in bijvoorbeeld een beautysalon gebruiken?
  4. Er wordt ook vaak geselecteerd op basis van de bijgeleverde accessoires, bijvoorbeeld het aantal opzetstukken dat je standaard krijgt.
  5. Je hebt de puistenverwijderaars in uitvoeringen met en zonder draad. Ook dan kan een argument zijn om voor een bepaalde type te kiezen.

De werking van de puistenverwijderaar is vaak hetzelfde. Je drukt met het apparaat op de puist (met witte kop). Het apparaat zuigt de puist vacuüm. Je haalt het apparaat van de puist en veegt de eventuele viezigheid weg met een doekje of met toiletpapier. Kind kan de was doen, zo eenvoudig werkt een puistenverwijderaar. Bij de selectiecriteria hebben we geen rekening gehouden met de prijs.

Ook dat zou prima een argument kunnen zijn om voor een bepaalde uitvoering te kiezen. Er  bestaat namelijk nogal wat prijsverschil tussen de verschillende uitvoeringen. Met een dergelijk apparaat kun je snel zaken doen als het gaat om het verwijderen van de puistjes. En dat zal mensen met puistjes als muziek in de oren klinken.

De beste puisten verwijderaars

Op Puist.nl verkopen wij zelf geen producten, maar wij hebben hele goede ervaringen met DeOnlineDrogist.nl. Bekijk hieronder de beste puistverwijderaars die zij te koop hebben!

Tip voor je huidverzorging

Puist

Onze Bestseller

Onze bestseller tegen acne

Download nu 'De baas over jouw acne'

Zo raakte ik verlost van mijn puistjes

  • Heb je al veel geprobeerd en lijkt niets te werken?
  • Zie je door de bomen het bos niet meer tussen alle dure middeltjes?
  • Blijven je puistjes keer op keer terugkomen als ze net weg zijn?
  • Ben je op zoek naar een heldere aanpak in de strijd tegen puistjes?

Herken je één van deze punten? Dan is 'De baas over jouw acne' ook iets voor jou. Download de aanpak die mij (en velen met mij) heeft geholpen!

👉 Vorige maand 89 keer gedownload!

De baas over jouw acne cover