Leestijd: 4 minuten

Wij weten als geen ander dat het ontzettend moeilijk kan zijn om je weg te vinden in alle middelen die er beschikbaar zijn tegen puistjes en acne. Om je toch een beetje te helpen hebben wij een overzicht gemaakt van de beste en/of meest gezochte rollers en sticks tegen puistjes en acne. Per product leggen we precies uit wat het is, waar het bij helpt, wat de kracht van de roller of stick is en hoe je het gebruikt. We hebben de producten op willekeurige volgorde gezet, zodat jij zelf kunt beoordelen welk product het best bij jou past.

1. Aromed Meleuca Puistjes Roller

Wat is het?

Dit verzorgingsproduct is een roller voor de huid waarmee oneffenheden op de huid aangestipt en behandeld kunnen worden.

Waar helpt het bij?

Zoals de naam al doet vermoeden, werkt de Aromed Meleuca Puistjes Roller effectief tegen puistjes. De zuiverende werking van het product helpt bij het verminderen en voorkomen van acneklachten als puistjes, pukkels, mee-eters en andere onzuiverheden.

Wat is de kracht van dit product?

De puistjes roller is geschikt om een specifieke plek op de huid grondig te behandelen. De natuurlijke oliën van Tea Tree, Goudsbloem, Lavendel en Cipres die aanwezig zijn in dit product, hebben diverse positieve effecten op de huid. De oliën zuiveren de huidporiën grondig van overtollig talg, dode huidcellen en vuil. Daarnaast stimuleren ze celvernieuwing en het natuurlijke herstelproces van de huid. Hierdoor worden acneklachten dus niet alleen verminderd, maar ook voorkomen.

Hoe gebruik je het?

Na het wassen van de huid, rol je met de puistjes roller over de specifieke plek die je wilt behandelen. Door het aanstippen met de roller, trekken de natuurlijke oliën op de gewenste plek in de huid waarna ze hun werk kunnen doen. Het wordt aangeraden om het product twee tot viermaal per dag op het puistje, pukkeltje of mee-eter aan te brengen.

Let op!

Na het aanbrengen van het product kan er een licht tintelend gevoel optreden. Dit kan als vervelend worden ervaren, maar wijst wel op een effectieve en diepreinigende werking. Vermijd bovendien contact met de ogen, de lippen en de slijmvliezen.

2. Chi Eerste Hulp Tea Tree Puistjes Stick

Wat is het?

Dit product op natuurlijke basis is een effectieve bestrijder van puistjes en mee-eters.

Waar helpt het bij?

Met de aanwezigheid van verschillende natuurlijke oliën is Chi Eerste Hulp Tea Tree Puistjes Stick geschikt voor het aanpakken van puistjes en het herstellen van de daarbij ontstane huidbeschadigingen.

Wat is de kracht van dit product?

Dit product bevat vier doeltreffende huidoliën, namelijk lavendel, helicryse, kajeput en geranium. Deze oliën zorgen niet alleen voor de reiniging van de poriën waardoor puistjes eerder verdwijnen, maar herstellen en verzorgen ook de beschadigde huid. Ontstekingen worden geremd en de doorbloeding van de huid wordt verbeterd, waardoor de huid eerder herstelt.

Hoe gebruik je het?

Reinig de huid goed voordat je het product aanbrengt op de huis. Breng het dagelijks of meerdere keren per dag aan op de gewenste plek.

Let op!

Ondanks dat het product biologische ingrediënten bevat en niet agressief is voor de huid, kunnen er wel irritaties ontstaan. Stop bij irritaties het gebruik en vermijd contact met de ogen en de mond.

3. Lady Green Anti Blemish Gel Pen

Wat is het?

De Lady Green Anti Blemish Gel Pen is een pen waarmee op een natuurlijke wijze acneklachten als puistjes bestreden worden.

Waar helpt het bij?

Zoals gezegd helpt deze pen puistjes te verminderen en te voorkomen. Daarnaast zorgen de combinatie van ingrediënten ervoor dat de huid wordt gezuiverd, gevoed, gekalmeerd en verzacht.

Wat is de kracht van dit product?

De pen bevat onder andere zink en lavendelalcohol, ingrediënten met een uitdrogende werking op de puistjes. Daarnaast bevat de formule van de gel pen ook Aloë Vera, neem en distel om te huid te verzorgen en te kalmeren.

Hoe gebruik je het?

Behandel zichtbare puistjes met de gel pen. Draai de onderkant van de pen naar rechts totdat er een klik te horen is. Aan de bovenkant van de pen zal dan een druppel van de gel verschijnen die je vervolgens op de puistjes of onzuiverheden aan kunt brengen. Laat de gel circa vijf minuten drogen op de huid en maak na gebruik de pen goed schoon.

Let op!

Door de aanwezigheid van alcohol kan dit product irritatie veroorzaken aan de huid. Wees voorzichtig met het gebruik van dit product bij een gevoelige en droge huid. Vermijd contact met de ogen.

4. Sea Line Acno Repair Spot Treatment

Wat is het?

Sea Line Acno Repair Spot Treatment is een samengesteld herstelcomplex dat puistjes en onzuiverheden snel verhelpt.

Waar helpt het bij?

Dit product helpt om de acne gevoelige huid snel weer te herstellen. Zo worden puistjes, pukkels, mee-eters en andere onzuiverheden vervaagd en gemaskeerd door de lichte teint.

Wat is de kracht van dit product?

De unieke formule met mineralen uit de Dode Zee en verschillende natuurlijke oliën en kruiden ondersteunen op effectieve en milde wijze het zelfherstellend vermogen van de huid. Hierdoor zijn ontstekingen, puistjes en andere onzuiverheden doeltreffend te behandelen en genezen ze vele malen sneller. Daarnaast zorgt de aanwezige tint voor een camouflerend en egaal effect op de huid.

Hoe gebruik je het?

Stip dagelijks of tweemaal daags de puistjes, pukkel, mee-eters of onzuiverheden aan na reiniging van het gezicht.

Let op!

Naast de natuurlijke en milde ingrediënten, bevat dit product ook alcohol. Let daarom goed op met het gebruik in combinatie met een gevoelige of uitgedroogde huid. Alcohol heeft namelijk een uitdrogend effect op de huid wat huidbeschadigingen kan veroorzaken.

Wil je snel van je puistjes & acne af?

Bekijk dan ook meteen even "In 4 stappen de baas over jouw acne":

 

  • In 4 simpele stappen verlost van je puistjes;
  • Samengesteld door experts en ervaringsdeskundigen;
  • Tijdelijk afgeprijsd en 4 gratis extra's;
  • Afgelopen maand gingen meer dan 114 mensen je voor via deze aanpak.
Bedoordeel dit artikel