Leestijd: 2 minuten

Wij weten als geen ander dat het ontzettend moeilijk kan zijn om je weg te vinden in alle middelen die er beschikbaar zijn tegen puistjes en acne. Om je toch een beetje te helpen hebben wij een overzicht gemaakt van de beste en/of meest gezochte scrubs tegen puistjes en acne. Per product leggen we precies uit wat het is, waar het bij helpt, wat de kracht van de scrub is en hoe je het gebruikt. We hebben de producten op willekeurige volgorde gezet, zodat jij zelf kunt beoordelen welk product het best bij jou past.

1. Dr. Van Der Hoog Clearskin Scrubgel

Wat is het?

Dit product is een scrubgel op basis van natuurlijke abrikozenpitjes om dode huidcellen en overmatig talg van de huid te verwijderen.

Waar helpt het bij?

De Dr. Van Der Hoog Clearskin Scrubgel is een effectief verzorgingsproduct om verstopte huidporiën vrij te maken. Hierdoor kunnen acneklachten zoals puistjes, pukkels, mee-eters en andere onzuiverheden eerder worden genezen en voorkomen.

Wat is de kracht van dit product?

Naast de scrubbende werking van de natuurlijke abrikozenpitjes bevat de gel ook nog diverse andere effectieve ingrediënten. Door de combinatie van salicylzuur, bramenbladextract, panthenol, hamamelisextract en glycerine wordt de huid gezuiverd, gekalmeerd, verzorgd en gehydrateerd.

Hoe gebruik je het?

Maak je gezicht met lauw water vochtig. Masseer vervolgens met de vingers een kleine hoeveelheid van de scrubgel je gezicht gedurende een paar minuten. Was hierna je gezicht opnieuw af met lauw water. Het wordt aanbevolen om de scrubgel om de dag te gebruiken voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Let op!

De actieve ingrediënten van de gel kunnen irritaties geven aan de huid. Gebruik de scrubgel daarom niet dagelijks en in combinatie met een droge en gevoelige huid. Vermijd daarbij contact met de ogen.

2. Earth Line Gezichtsscrub

Wat is het?

Dit product is een gezichtsscrub om de huid te exfoliëren. Dode huidcellen, overmatig talg en onzuiverheden worden hierdoor verwijderd.

Waar helpt het bij?

Door de exfoliërende werking van de Earth Line Gezichtsscrub worden de oorzaken van het ontstaan van puistjes, mee-eters en onzuiverheden aangepakt. Zo worden poriën gereinigd, het vet- en vochtgehalte van de huid gereguleerd, de zuurgraad op peil gebracht en de bloedsomloop gestimuleerd.

Wat is de kracht van dit product?

De gezichtsscrub is samengesteld uit een mix van natuurlijke oliën, vitaminen en andere natuurlijke stoffen. De natuurlijke werkingen van deze stoffen ondersteunen en versterken de eigenschappen van de huid. De toevoeging van vitamine E is hierbij erg waardevol, dit is namelijk de belangrijkste huidvitamine.

Hoe gebruik je het?

Breng de gezichtsscrub een à twee keer per week aan op een vochtige huid. Breng de scrub aan door middel van zachte roterende bewegingen en laat de scrub enkele minuten intrekken. Spoel vervolgens af met water.

Let op!

Ondanks de positieve werking op de huid, kan een gezichtsscrub ook veel schade en irritatie aan de huid veroorzaken. Gebruik de scrub daarom niet meer dan twee keer per week en pas op met een gevoelige huid. Vermijd contact met de ogen.

Wil je snel van je puistjes & acne af?

Bekijk dan ook meteen even "In 4 stappen de baas over jouw acne":

  • In 4 simpele stappen verlost van je puistjes;
  • Samengesteld door experts en ervaringsdeskundigen;
  • Tijdelijk afgeprijsd en 5 gratis extra's;
  • Afgelopen maand gingen meer dan 89 mensen je voor via deze aanpak.

 

Bedoordeel dit artikel