Leestijd: 3 minuten

Wij weten als geen ander dat het ontzettend moeilijk kan zijn om je weg te vinden in alle middelen die er beschikbaar zijn tegen puistjes en acne. Om je toch een beetje te helpen hebben wij een overzicht gemaakt van de beste en/of meest gezochte strips tegen puistjes en acne. Per product leggen we precies uit wat het is, waar het bij helpt, wat de kracht van de strip is en hoe je het gebruikt. We hebben de producten op willekeurige volgorde gezet, zodat jij zelf kunt beoordelen welk product het best bij jou past.

1. Bioré Neusstrips Houtskool Diepreinigend

Wat is het?

De Bioré Neusstrips Houtskool Diepreinigend behoren tot de exfolianten. Exfolianten werken vooral in op de bovenste huidlaag door de dode huidcellen te verwijderen.

Waar helpt het bij?

De neusstrips zorgen voor een diepreinigende werking van de poriën op de neus.

Hierdoor worden klachten zoals puistjes, pukkels, mee-eters en onzuiverheden op de neus verminderd en voorkomen.

Wat is de kracht van het product?

Door de aanwezigheid van houtskool hebben de neusstrips een diepreinigende werking. De huid wordt niet alleen oppervlakkig gezuiverd, maar tot diep in de huidporiën. Vuil, vet en mee-eters worden door de strips meegenomen waardoor de de huid er weer verzorgd en fris uitziet. Daarnaast zijn de strips hypoallergeen en dermatologisch getest.

Hoe gebruik je het?

De neusstrips plakken niet op een droge huid, dus was eerst het gezicht en maak de neus nat. Plak de strip vervolgens met de gladde kant op de neus en druk deze zo goed mogelijk aan. Laat de strip nu drogen totdat de strip aanvoelt als papier-maché, dit duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Wanneer dit het geval is, kun je de strip voorzichtig van de neus verwijderen door de neusstrip vanaf de randen naar het midden los te trekken. Eventuele achtergebleven restjes kun je gewoon met water afspoelen en verwijderen.

Let op!

De neusstrips die je alleen op de neus te gebruiken. Gebruik de strips daarnaast niet op een droge, verbrande, beschadigde of een spatader gevoelige huid en niet meer dan eens in de drie dagen.

Verwijder de strips direct van de neus wanneer deze stijf wordt, gebruik hierbij zo weinig mogelijk kracht om huidbeschadigingen te voorkomen. Maak eventueel de neusstrip nat wanneer het verwijderen moeilijk gaat of pijnlijk aanvoelt.

2. Nivea Zuiverende Clear-Up Strips

Wat is het?

Nivea Zuiverende Clear-Up Strips zijn reinigende strips die speciaal ontwikkeld zijn om de huidporiën te zuiveren van onzuiverheden en overtollig talg.

Waar helpt het bij?

Zoals gezegd helpen de strips om de poriën effectief te reinigen. Hierdoor wordt de huid diep gereinigd waardoor acneklachten als puistjes, pukkels, mee-eters en andere onzuiverheden voorkomen kunnen worden.

Wat is de kracht van dit product?

De zuiverende stript zijn verrijkt met citroenzuur. Dit zuur wordt geactiveerd door water en zorgt ervoor dat de strips zich hechten aan mee-eters en onzuiverheden. Daarnaast zijn de strips gemaakt van een zachte fleece, waardoor de strips ook geschikt zijn voor de ongelijke gedeelten van de huid zoals de neus.

Hoe gebruik je het?

Gebruik de strips een à twee keer per week als onderdeel van de wekelijkse gezichtsverzorging. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing op de verpakking goed door.

Let op!

De zuiverende strips zijn ontwikkeld voor de normale huid. Pas dus op met het gebruik van de strips in combinatie met een gevoelige of droge huid, deze kunnen irritatie en beschadigingen veroorzaken. Gebruik de strips ook niet vaker dan een à twee keer per week om huidbeschadigingen te voorkomen.

Wil je snel van je puistjes & acne af?

Bekijk dan ook meteen even "In 4 stappen de baas over jouw acne":

  • In 4 simpele stappen verlost van je puistjes;
  • Samengesteld door experts en ervaringsdeskundigen;
  • Tijdelijk afgeprijsd en 5 gratis extra's;
  • Afgelopen maand gingen meer dan 89 mensen je voor via deze aanpak.

 

Bedoordeel dit artikel