Leestijd: 14 minuten

Inhoudsopgave

Wij weten als geen ander dat het ontzettend moeilijk kan zijn om je weg te vinden in alle middelen die er beschikbaar zijn tegen puistjes en acne. Om je toch een beetje te helpen hebben wij een overzicht gemaakt van de beste en/of meest gezochte crèmes tegen puistjes en acne. Per product leggen we precies uit wat het is, waar het bij helpt, wat de kracht van de crème is en hoe je het gebruikt. We hebben de producten op willekeurige volgorde gezet, zodat jij zelf kunt beoordelen welk product het best bij jou past.

1. Avene Cleanance Hydra Verzachtende Crème

Wat is het?

Dit product is een huidcrème met een verzachtend en verzorgend effect op de geïrriteerde en uitgedroogde huid.

Waar helpt het bij?

De Avene Cleanance Hydra Verzachtende Crème is geschikt als verzorgingsproduct na een medische acnebehandeling. Het product richt zich dus niet op het aanpakken en behandelen van puistjes, pukkeltjes of mee-eters, maar op het herstellen en verzorgen van de huid.

Wat is de kracht van dit product?

De formule van de verzachtende crème bestaat voor het overgrote deel uit dextraansulfaat. Hierdoor heeft de crème een kalmerende werking op de huid en wordt roodheid van de huid direct na aanbreng verminderd. Daarnaast bestaat de formule ook uit hydraterende en voedende bestanddelen die de huid de juiste verzorging geven om de gevoelige huidbarrière te herstellen. Het resultaat hiervan is een egale en comfortabel aanvoelende huid.

Hoe gebruik je het?

Aangeraden wordt om het product een of tweemaal daags op de geïrriteerde en uitgedroogde huid aan te brengen, het liefst ‘s ochtends en/of ‘s avonds.

Let op!

Het is van belang dit product enkel te gebruiken als ondersteuning van de huid na een medische acnebehandeling, niet als een behandelproduct van acne. De hydraterende en voedende bestanddelen hebben daarnaast een positieve werking op een uitgedroogde huid waardoor het product minder geschikt is voor een gemengde of vette huid.

2. Biodermal Crème bij Puistjes & Onzuiverheden

Wat is het?

Dit product is een verzorgende en verzachtende huidcrème geschikt voor de meest gevoelige huid.

Waar helpt het bij?

Naast de verzachtende en verzorgende werking, wordt de natuurlijke vochtbalans van de huid hersteld en hardnekkige puistjes, pukkels, mee-eters en onzuiverheden bestreden.

Wat is de kracht van dit product?

Biodermal Crème bij Puistjes & Onzuiverheden is speciaal ontworpen voor de snel geïrriteerde en gevoelige huid. De combinatie van gepatenteerde ingrediënten zorgt voor een milde en parfumvrije formule die de huid niet irriteert en uitdroogt. De crème is vrij van parabenen en conserveermiddelen en dermatologisch getest. De crème bestrijdt acneklachten dus op een effectieve milde manier.

Hoe gebruik je het?

Breng de crème ‘s ochtends en ‘s avonds na reiniging aan op de onrustige delen van de huid. Laat de crème vervolgens intrekken.

Let op!

Het wordt afgeraden om dit product te gebruiken in combinatie met verzorgingsproducten met melkzuur of alfahydroxyzuren (AHA). Vermijd daarnaast bij het aanbrengen ook de oogcontouren.

3. Borlind Purifying Care 24 uur gezichtscrème

Wat is het?

Dit product is een gezichtscrème die samen met de kracht van de natuur de strijd tegen onzuiverheden aangaat.

Waar helpt het bij?

De gezichtscrème is bedoeld voor het verminderen en voorkomen van onzuiverheden op de huid. De huid wordt verzorgd, gekalmeerd en gehydrateerd.

Wat is de kracht van dit product?

Borlind Purifying Care 24 uur gezichtscrème maakt voor de effectieve werking gebruik van de krachten van de natuur. De natuurlijke ingrediënten hebben ieder hun eigen werking waardoor de huid op verschillende manieren wordt ondersteund. Het is een alles-in-een crème waarmee onzuiverheden niet alleen worden aangepakt, maar op de lange termijn ook worden voorkomen.

Hoe gebruik je het?

Voor een goed resultaat wordt aangeraden om de crème tweemaal daags na de reiniging op het nog vochtige gezicht aan te brengen.

Let op!

Het gelijktijdig gebruiken van andere verzorgingsproducten tegen acne kan de werking van dit product negatief beïnvloeden.

4. Chi Eerste Hulp Balsem

Wat is het?

Dit product is een balsem geschikt als eerste verzorgingsproduct bij een gevoelige, rode of jeukende huid.

Waar helpt het bij?

Chi Eerste Hulp Balsem is gecreëerd met natuurlijke producten die verzorging en genezing bieden van schaafwonden, brandwonden, insectenbeten en jeugdpuistjes. Dit product bevat dus de EHBO voor allerlei ongemakken.

Wat is de kracht van dit product?

Naast dat de balsem veelzijdig in gebruik is, is de genezende kracht van dit product terug te vinden in de natuurlijke ingrediënten. Een belangrijk ingrediënt is Tea Tree olie, een olie met een ontstekingsremmende werking. Daarnaast bevat de balsem ook de etherische olie van lavendel, niaouli en calendula.

Hoe gebruik je het?

Breng de balsem direct aan op de aangedane huid. De balsem is de beste nazorg na een wond, insectenbeet of puistje.

Let op!

Dit product verzacht en geneest niet een specifiek kwaaltje of aandoening. De veelzijdig te gebruiken balsem biedt de eerste hulp bij verschillende ongemakken, maar biedt geen effectieve langdurige behandeling.

5. Dermacol Acneclear Anti-Acne Treatment

Wat is het?

Dermacol Acneclear Anti-Acne Treatment is een huidcrème die de probleemgebieden van een onzuivere huid diep onder de huid aanpakt.

Waar helpt het bij?

Deze crème wordt ook wel een anti-acne crème genoemd en helpt bij het bestrijden van diverse acneklachten. De crème pakt zowel de oorzaken als symptomen van acne aan. De huid wordt gekalmeerd, roodheid wordt verminderd, bacteriën worden onschadelijk gemaakt en de talgproductie wordt geremd. Dit zorgt voor een effectief en langdurig effect.

Wat is de kracht van dit product?

De formule die is ontwikkeld, bevat onder andere Tea Tree olie en Zincidone. Deze ingrediënten werken kalmerend en antibacterieel. De Tea Tree olie gaat de verspreiding van bacteriën tegen, Zincidone remt daarbij ook de overmatige talgproductie. Daarnaast werken deze ingrediënten mild maar effectief.

Hoe gebruik je het?

Het beste resultaat wordt bereikt door de crème dagelijks direct aan te brengen op de getroffen plekken. Ook wordt voor een optimaal resultaat aanbevolen dit product te gebruiken in combinatie met andere producten van dezelfde lijn.

Let op!

Door de werking van de crème in de diepere huidlagen, kan het gebruik van dit product irritatie veroorzaken. Vermijd het gebied rond de ogen.

6. Dermacol Acneclear Moisturising Gel-Cream

Wat is het?

Dit product is een dag en nacht gel-crème voor de gevoelige en onzuivere huid.

Waar helpt het bij?

Dermacol Acneclear Moisturising Gel-Cream reinigt en verzorgd de onzuivere huid en helpt de vorming van puistjes tegen te gaan.

Wat is de kracht van dit product?

De formule met Tea Tree olie en Zincidone werkt mild maar effectief. Door toevoeging van Tea Tree olie heeft de gel-crème een desinfecterende werking, daarnaast draagt Zincidone bij aan het verminderen van de talgproductie. Hierdoor krijgt de huid een rustigere uitstraling en wordt de vorming van puistjes tevens bij de bron aangepakt. De crème werkt daarnaast ook vochtinbrengend, waardoor jouw huid stralend en soepel blijft.

Hoe gebruik je het?

Het wordt aanbevolen de gel-crème dagelijks of tweemaal daags op een gereinigd gezicht aan de brengen. De gel-crème kan zowel als dag- en nachtcrème worden gebruikt. Het is belangrijk om de gel-crème gelijkmatig te verdelen zodat ieder stukje huid wordt aangepakt en gehydrateerd.

Let op!

De milde formule is geschikt voor de gevoelige huid, maar kan ik enkele gevallen toch irritaties geven. Stop daarom met het gebruiken van de gel bij enige irritatie op de huid. Vermijd daarnaast contact met de ogen.

7. Dr Swaab Trekzalf

Wat is het?

Deze zalf voor de huid is geschikt voor het behandelen van verschillende huidaandoeningen, waaronder acne.

Waar helpt het bij?

De formule van de zalf is ontwikkeld om een ontsteking van de huid aan te pakken. Door de combinatie van verschillende effectieve ingrediënten wordt de ontsteking als het ware uit de huid ‘getrokken’. Aangezien acneklachten zoals puistjes ook veroorzaakt worden door ontstekingen, is dit product ook geschikt voor het verminderen van deze klachten.

Wat is de kracht van dit product?

Het actieve ingrediënt sulfobituminoseammonium heeft diverse positieve gevolgen voor de huid. Zo heeft deze werkzame stof een licht antibateriële werking en worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd. Hierdoor kunnen ontstane puistjes sneller doorbreken en herstellen.

Hoe gebruik je het?

Breng een dun laagje van de zalf circa twee à drie keer per dag aan op het te behandelende puistje. Het is belangrijk om voor het na gebruik van de zalf je handen te wassen.

Let op!

De effectieve werking van deze zalf is niet specifiek gericht op het behandelen van acne. Ook andere huidaandoeningen die veroorzaakt worden door een ontsteking kunnen hiermee behandeld worden. Gebruik de zalf niet meer dan drie keer per dag. Overleg het gebruik van deze zalf bij een zwangerschap of borstvoeding met een arts.

8. Dr. Van Der Hoog Cleaskin Day & Night Control Creme

Wat is het?

Dr. Van Der Hoog Cleaskin Day & Night Control Creme is een dag- en nachtcrème met een matterende en vochtinbrengende werking.

Waar helpt het bij?

Door de combinatie van effectieve ingrediënten is deze crème geschikt voor een acnegevoelige en onzuivere huid. De ingrediënten kunnen namelijk het ontstaan van puistjes, mee-eters en andere onzuiverheden verminderen.

Wat is de kracht van dit product?

De vetvrije crème bevat de actieve stoffen salicylzuur en bramenextract die de huid reinigen en de productie van overmatig talg tegengaan. Daarnaast is er aan de huidcrème extra vitamine D toegevoegd. Deze antioxidant beschermt de huid tegen schadelijk stoffen zoals UV-straling. Hierdoor blijft de huid langer jong en gezond. De overige aanwezige ingrediënten zorgen voor de kalmering van de huid en het herstellen van de vochtbalans. De crème heeft dus in vele opzichten een positief effect op de huid.

Hoe gebruik je het?

Voor het beste resultaat dien je een kleine hoeveelheid van de crème zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gelijkmatig over de huid te verdelen. Reinig de huid van tevoren en spoel na het aanbrengen van de crème niet af.

Let op!

Het actieve ingrediënt salicyzuur kan irritaties geven aan de huid. Pas daarom op met het gebruik van de crème op een gevoelige huid. Daarnaast is salicylzuur een broertje van aspirine, gebruik dit product bij een allergie voor aspirine dus niet.

Bouw het gebruik van de crème op om de huid langzaam te laten wennen aan het salicylzuur en vermijd contact met de ogen.

9. Eucerin DermoPure K10 Huidverzorging

Wat is het?

Dit huidverzorgingsproduct is speciaal ontwikkeld om zichtbare acneklachten zoals puistjes, pukkels en mee-eters te verminderen en eventuele acnelittekens te vervagen.

Waar helpt het bij?

Zoals gezegd vermindert de Eucerin DermoPure K10 Huidverzorging de klachten van acne, zowel lichte als ernstige klachten. De huid wordt ontdaan van diverse acneklachten en beschermd tegen de terugkeer hiervan.

Wat is de kracht van dit product?

De combinatie van verschillende bestanddelen maakt dat het product een drievoudige werking heeft. Zo bevat het product diverse scrub middelen die de poriën zuiveren en puistjes voorkomen, Licochalcone A voor het remmen van ontstekingen en verminderen van huidirritaties en Dexpanthenol, goed voor het herstellen van de beschadigde huid.

Hoe gebruik je het?

Gebruik de huidverzorging eenmaal per dag, het liefst in de avond. Breng op dat moment een kleine hoeveelheid, ongeveer ter grootte van een erwt, aan op je gereinigde huid en masseer zachtjes in.

Let op!

Enkele bestanddelen van het product kunnen irritatie veroorzaken aan de huid. Breng daarom altijd eerst het product aan op een klein stukje van de huid. Na het aanbrengen voel je misschien een lichte tinteling, maar als de huid sterk reageert op het product is het verstandig om een arts of apotheker raad te plegen. Ook bevat dit product Alfahydroxyzuur, dat de huid gevoelig maakt voor zonlicht. De huid kan snel verbranden waardoor tijdens het gebruiken van het product veel blootstelling aan de zon beter vermeden kan worden. Vermijd direct contact met de ogen.

10. Eucerin DermoPure Kalmerende Crème

Wat is het?

De Eucerin DermoPure Kalmerende Crème is een verzorgingscrème die de aangedane huid kalmeert en hydrateert.

Waar helpt het bij?

Deze crème is erg geschikt als ondersteuning van de huid tijdens het medisch behandelen van acne. Door deze behandeling kan de huid erg beschadigd raken en uitdrogen, waardoor kalmering en hydratatie extra belangrijk zijn.

Wat is de kracht van dit product?

De effectieve werking van dit product wordt veroorzaakt door de unieke formule. De crème bevat namelijk Ceramides, Symsistive en Licochalcone A. Ceramides ondersteunt het herstelvermogen van de huid en gaat vochtverlies tegen. Symsistive kalmeert irritaties aan de huid als steken en branden en Licochalcone A gaat roodheid tegen. De combinatie van deze drie effectieve producten zorgt dan ook voor een directe en langdurige kalmering van de huid.

Hoe gebruik je het?

De crème is te gebruiken wanneer je maar wilt. Het wordt aangeraden om de crème ‘s ochtends en ‘s avonds op je gereinigde gezicht aan te brengen. Breng een kleine hoeveelheid van de crème, ongeveer de grootte van een erwt, aan op je gezicht en masseer deze zachtjes in.

Let op!

Dit product is specifiek ontworpen ter ondersteuning bij medische acnebehandeling. Vermijd direct contact met de ogen.

11. Eucerin DermoPure Mattifying Fluid

Wat is het?

Dit product is een verzorgingsproduct ontwikkeld voor diegene die last hebben van een acne-gevoelige huid.

Waar helpt het bij?

De vloeistof helpt het ontstaan van puistjes en andere onzuiverheden te verminderen en te voorkomen. Daarbij wordt op de lange termijn de vatbare en gevoelige huid onder controle gehouden.

Wat is de kracht van dit product?

De matterende vloeistof is samengesteld uit verschillende effectieve ingrediënten. Zo bevat de vloeistof salicylzuur, dat een antibacterieel effect heeft. Daarnaast verzacht de stof Licochalcone A irritaties en roodheid van de huid en zorgen de matterende deeltjes voor een anti-glans effect gedurende acht uur lang.

Hoe gebruik je het?

Gebruik de vloeistof een of tweemaal per dag. Breng dan een kleine hoeveelheid, de maat van een erwt, aan op een gereinigde huid. Voor het beste resultaat wordt aangeraden om dit product te gebruiken in combinatie met andere producten van Eucerin.

Let op!

Salicylzuur is een effectief maar relatief agressief ingrediënt. Pas daarom op met het gebruik hiervan bij een gevoelige of uitgedroogde huid. Vermijd contact met de ogen.

12. Himalaya Herbals Acne-N-Pimple-Cream

Wat is het?

De Himalaya Herbals Acne-N-Pimple-Cream is een verzorgingscrème met een helende werking op de huid.

Waar helpt het bij?

De antibacteriële en helende werking van de crème helpt bij het onder controle houden van acneklachten als puistjes en nieuwe klachten te voorkomen.

Wat is de kracht van dit product?

De crème bevat verschillende natuurlijke ingrediënten zoals katoenboom en Aloë Vera. Katoenboom zorgt voor de verkoelende eigenschappen en het verminderen van de terugkeer van acneklachten. Aloë Vera zorgt daarbij voor het verzachten en verzorgen van de huid, waardoor de huid eerder geneest en bacteriën minder de kans krijgen om beschadigingen te veroorzaken.

Hoe gebruik je het?

Reinig de huid voor het aanbrengen van de crème. Breng de gewenste hoeveelheid van de crème tweemaal per dag aan op de beschadigde huid.

Let op!

Dit product is alleen geschikt voor uitwendig gebruik en kan irritatie aan de ogen veroorzaken.

13. La Roche-Posay Effaclar A.I. Crème

Wat is het?

De La Roche-Posay Effaclar A.I. Crème is een correctiecrème waarmee onzuiverheden van de huid aangestipt en verminderd kunnen worden.

Waar helpt het bij?

De crème is geschikt om puistjes, pukkels, mee-eters en andere onzuiverheden doelgericht en direct aan te pakken. De crème wordt door de huid snel geabsorbeerd, waardoor het proces van onzuiverheden snel wordt geremd en voorkomen.

Wat is de kracht van dit product?

De crème werkt doeltreffend en is dus ideaal voor de lokale huidverzorging. Onzuiverheden worden snel gezuiverd en uitgedroogd. Daarnaast bevat de formule van de crème ingrediënten die acnelittekens voorkomen en het herstellend vermogen van de huid stimuleren. De formule is daarnaast hypoallergeen en parfumvrij waardoor dit product ook geschikt is voor de gevoelige huid.

Hoe gebruik je het?

Breng de crème plaatselijk aan op de beschadigde en onzuivere huid totdat de onzuiverheden verminderd of verdwenen zijn. Na het aanbrengen van de crème kan eventueel make-up worden gebruikt.

Let op!

De crème heeft een milde uitdrogende werking op de huid. Pas dus op met een zeer gevoelige en droge huid. Vermijd contact met de ogen.

14. La Roche-Posay Effaclar Duo+ Medium Getint

Wat is het?

La Roche-Posay Effaclar Duo+ Medium Getint is een egaliserend en corrigerend verzorgingsproduct voor de huid met de neiging tot acne.

Waar helpt het bij?

Dit product is specifiek ontworpen voor de huid die vatbaar is voor acneklachten. De unieke combinatie van ingrediënten ontstopt poriën, vermindert zichtbare littekens en gaat de terugkeer van onzuiverheden tegen. Bovendien geeft de crème een medium teint aan de huid voor een egale uitstraling.

Wat is de kracht van dit product?

De verschillende effectieve ingrediënten zorgen voor de kracht van dit product. Zo zorgen piroctone olamine, LHA, salicylzuur en niaciamide voor de vermindering van onzuiverheden. Procerad, mannose en APF helpen rode en bruine zichtbare littekens te vervagen. Daarnaast bevat de crème ook nog ZINC PCA om een glimmende huid te verminderen.

Hoe gebruik je het?

Schud de crème eerst goed voor gebruik. Breng vervolgens na het reinigen van de huid een klein beetje van de crème aan op je vingers en warm deze hierin op. Op deze manier wordt de crème namelijk beter opgenomen door de huid. Masseer tenslotte de crème aan weerszijden van het gezicht zachtjes in met lichte bewegingen.

Let op!

Let goed op dat je tijdens het inmasseren van de crème niet de huid beschadigt met de nagels en vermijd direct contact met de ogen.

15. La Roche-Posay Effaclar Duo+ Unifiant Light Dagcrème

Wat is het?

La Roche-Posay Effaclar Duo+ Unifiant Light Dagcrème is een matterende dagcrème die niet alleen onzuiverheden bedekt, maar ook tegengaat.

Waar helpt het bij?

Deze handige tube met dagcrème is een geschikt product voor de verzorging van puistjes, pukkels, mee-eters en andere onzuiverheden. De huid wordt gematteerd, gehydrateerd en gevoed, waardoor de symptomen én de oorzaken van acne worden aangepakt.

Wat is de kracht van dit product?

De kracht van deze crème ligt in de dubbele werking van de formule. Aan de ene kant worden onzuiverheden bedenkt door het lichte matterende effect van de crème en aan de andere kant wordt de bron van de onzuiverheden aangepakt. Het aanbrengen van de dagcrème heeft dus een voordelig effect op de korte en de lange termijn. De crème is daarnaast hypoallergeen en geschikt voor de gevoelige huid.

Hoe gebruik je het?

Voor het aanbrengen van de dagcrème is het van belang om je gezicht en je handen goed te wassen. Breng vervolgens een klein beetje dagcrème aan op je vingers en warm deze hierin op. Op deze manier wordt de crème namelijk beter opgenomen door de huid. Masseer tenslotte de crème aan weerszijden van het gezicht zachtjes in met lichte bewegingen. Bij dagelijks gebruik is gezien dat de huid binnen vier werken meer zuiver is.

Let op!

Ondanks dat de formule ook geschikt is voor de gevoelige huid, kan het gebruiken van de dagcrème irritatie geven aan de huid. Verminder of stop het gebruik van dit product dan ook bij huidirritaties. Vermijd contact met de ogen.

16. Sea Line Acno Day & Night Cream

Wat is het?

Dit verzorgingsproduct is een dag- en nachtcrème die de onzuivere huid op een natuurlijke wijze ondersteund.

Waar helpt het bij?

De unieke bestanddelen van de Sea Line Acno Day & Night Cream zorgen ervoor dat puistjes, pukkels en mee-eters geen kans meer krijgen en eventuele littekens vervagen.

Wat is de kracht van dit product?

De kracht van dit product ligt in de unieke samenstelling van ingrediënten. De dag- en nachtcrème bevat namelijk mineralen uit de Dode Zee en specifieke kruiden. Hierdoor wordt de talgproductie van de huid gereguleerd en blijft de vochthuishouding in balans. De samenwerking van mineralen en modder uit de Dode Zee met 100% natuurlijke plantaardige oliën en kruiden stimuleren de doorbloeding, voeren afvalstoffen af, helpen te ontspannen en voeden, verjongen, herstellen en vitaliseren de huid.

Hoe gebruik je het?

Breng de crème tweemaal daags, bij de ochtend- en de avondroutine, aan op een zorgvuldig gereinigde huid. Laat vervolgens in de huid trekken.

Let op!

Naast de natuurlijke en milde ingrediënten, bevat de crème ook alcohol. Let daarom goed op met het gebruik in combinatie met een gevoelige of uitgedroogde huid. Alcohol heeft namelijk een uitdrogend effect op de huid wat huidbeschadigingen kan veroorzaken.

17. Zechsal Huidbalsem

Wat is het?

De Zechsal Huidbalsem is een verzorgende balsem voor de vette en acne gevoelige huid.

Waar helpt het bij?

De huidbalsem is zeer geschikt om onzuiverheden zoals puistjes en roodheid te verminderen. De bestanddelen van de balsem hebben een zichtbaar kalmerende werking op de huid.

Wat is de kracht van dit product?

Een effectief ingrediënt van dit product is magnesia. Magnesia is gemaakt van magnesiumchloride uit de Zechsteinse bronnen en staat bekend om de kalmerende en verzachtende werking. Dit natuurlijk ingrediënt zorg dus voor een rustiger uitziende huid.

Hoe gebruik je het?

Deze huidbalsem is op twee manieren te gebruiken. Zo kun je ervoor kiezen om door middel van de balsem een kalmerend masker aan de brengen. Laat het masker vervolgens voor ongeveer tien minuten intrekken en spoel daarna af met lauwwarm water. Daarnaast zijn puistjes en onzuiverheden met de balsem aan te stippen om irritatie en roodheid te verminderen. Dit kun je regelmatig doen zonder de balsem van de huid af te spoelen.

Let op!

Dit product is alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen.

18. La Roche-Posay Hydréane BB Crème Licht

Wat is het?

La Roche-Posay Hydréane BB Crème Licht is een hydraterende en egaliserende gezichtscrème voor de gevoelige huid.

Waar helpt het bij?

De gezichtscrème is geschikt om de huid te verzorgen, kalmeren en te egaliseren. Daarnaast krijgt de huid door de aanwezigheid van BB-pigmenten een egale en stralende uitstraling.

Wat is de kracht van het product?

Zoals de naam al doet vermoeden, is de crème verrijkt met minerale BB-pigmenten, welke zich aanpassen aan de kleur van je huid. Je huid zal dus niet alleen een egale, maar ook een natuurlijke uitstraling krijgen. De crème bevat tevens SPF-20 en verstopt de poriën niet, waardoor onzuiverheden van de huid voorkomen worden. De combinatie van ingrediënten maakt de crème geschikt voor de gevoelige huid en voor mensen met een nikkelallergie.

Hoe gebruik je het?

Breng dagelijks op een gereinigde huid een dun laagje van de crème aan. De crème is geschikt als make-up basis of verzorgende dagcrème.

Let op!

Vermijd direct contact met de ogen en de oogleden.

19. Ecooking Anti Redness Cream

Wat is het?

Ecooking Anti Redness Cream is een verzorgingscrème voor de geïrriteerde huid.

Waar helpt het bij?

De crème met verzachtende en hydraterende eigenschappen zorgt voor vermindering van roodheid en irritatie. Daarnaast geeft de crème een egaliserende teint waardoor zichtbare lijntjes en poriën verminderd worden.

Wat is de kracht van dit product?

De verzorgingscrème is verrijkt met krachtige ingrediënten zoals kamille, phragmites kharka en poria-kokos. Deze ingrediënten hydrateren de huid door als het ware een beschermend filter over de huid te leggen waardoor vocht opgenomen wordt in de bovenste huidlaag. Daarnaast is de crème parfumvrij, geschikt voor de gevoelige huid, zweet absorberend en matterend.

Hoe gebruik je het?

Breng de crème tweemaal daags aan op een gereinigd gezicht, doe dit het liefst ‘s ochtends en ‘s avonds. Besteed hierbij extra aandacht aan de aangedane gebieden van het gezicht. Voor het beste resultaat dien je de crème minstens 28 dagen aaneengesloten te gebruiken.

Let op!

Vermijd direct contact met de ogen.

Wil je snel van je puistjes & acne af?

Bekijk dan ook meteen even "In 4 stappen de baas over jouw acne":

  • In 4 simpele stappen verlost van je puistjes;
  • Samengesteld door experts en ervaringsdeskundigen;
  • Tijdelijk afgeprijsd en 5 gratis extra's;
  • Afgelopen maand gingen meer dan 89 mensen je voor via deze aanpak.

 

Bedoordeel dit artikel