Over ons

Aangenaam kennis te maken!

Home | Over ons

Welkom bij Puist.nl. Jouw specialist tegen puistjes.

Leuk dat je onze website bezoekt, al is de aanleiding misschien minder prettig. Zo zijn wij helaas ook ooit begonnen en daar vertellen we je graag alles over.

Hopelijk is dit je eerste en laatste bezoek aan Puist.nl 😉

Over Puist.nl

Aangenaam, wij zijn Puist.nl. 

Je kan het wellicht al raden, maar wij zijn ‘helaas’ expert geworden in alles omtrent puistjes. Zelf heb ik volop de lasten ervaren van vele puistjes in mijn jeugd en dat heeft mij gemotiveerd om Puist.nl te beginnen.

Beginnersfouten..
Toen wij voor het eerst begonnen met onze strijd tegen puistjes was er nog geen website vol informatie. Dat resulteerde in een hoop beginnersfouten. Gelukkig is het uiteindelijk in orde gekomen en zijn wij volledig verlost van onze vervelende bezoekers. 😉 

Daarom bestaat Puist.nl
Met deze website willen we jou informeren over alles wat wij al hebben meegemaakt en hoe wij van de puistjes af zijn gekomen. Daarom schrijven we blogs, artikelen en e-books. Zodat jij optimaal kan genieten van alle kennis en goede oplossingen. Hopelijk heb je er veel plezier van!

Puist.nl

De ultieme gids tegen puistjes

In 4 stappen de baas over jouw acne!

  • In 4 simpele stappen verlost van je puistjes;
  • Samengesteld door experts en ervaringsdeskundigen;
  • Tijdelijk afgeprijsd en 5 gratis extra’s;

Dit boek bevat meer dan 8 uitgebreide modules. De 3 standaard modules + tijdelijk 5 gratis extra’s om de puistjes nooit meer terug te laten komen.

👉 Vorige maand 215 keer gedownload!